perjantai 5. lokakuuta 2012

Kodinhoitohuoneen penkki.

Aika hassua, miten sitä on fiksoitunut tiettyihin juttuihin tämän tulevan kodin suhteen, juttuihin, joihin ei ole ennen edes kiinnittänyt mitään huomiota.

Meillä ei ole koskaan ennen ollut kodinhoitohuonetta, emmekä ole edes ajatelleet mitä semmoiseen tulee. Mutta nyt kun uuteen kotiin kuitenkin sellainen tulee, niin jotain niin outoa siinä tilassa on, että fiksoiduin heti pohjan nähtyäni kodinhoitohuoneen yhteen nurkkaan! Siis NURKKAAN!Näin sieluni silmin siinä penkin ja naulakon, ja naulakossa pyyhkeitä tai kylpytakkeja, ehkä siinä voisi olla pieni hyllykin... mutta penkki! Se oli se juttu.

Ja heti kun sisäseiniä alettiin tekemään niin jokakerta sitä nurkkaa piti hieman käydä kurkkaamassa ja lopulta mittaamassakin, että no mahtuuko siihen penkkiä!


Ensimmäinen haaveni oli Pentikin tiikkipenkki:

Sitten bongasin Askosta Timor sarjan penkin, yhden istuttavan, tummanruskea, mutta askossa ainakin näytekappale oli mennyt todella pahan näköisesti juurikin alla liikkuvan koriosan takia, että se jäi mietintämyssyn alle.

Sitten suunnittelin siihen myös Punkaliven Avanto penkki säilytintä:
Ja kun asia riivasi niin kauheana, halusin mennä katselemaan vaihtoehtoja hieman livenä, ja niinhän siinä sitten kävi että Pentikin Kampin liikkeessä houkuttelivat mua ostamaan penkin sillä että saan liikkeessä esillä olevan esittelykappaleen -15% koska siinä oli muutama naarmu, ja että vaikka penkki on ollut kauan valikoimissa niin nyt hetkeen ei ole uusia saanut enää... 

Siis millä muulla mulle myydä yhtä tehokkaasti, kuin uhata ettet ikinä enää ehkä saa tätä jos et osta nyt, ja kaupan päälle alea...
pikkunarrmuja.


Heti kun pääsin tänään talolle, kannoin penkin sisälle ja mallasin sitä paikalleen.
Aika hyvältä se näyttää.. :) olisin voinut jättää sen jo siihen...!

Keittiöstä khh:n katsottuna.


Seuraavaksi eniten olen fiksoitunut pukeutumishuoneesee(ni/mme), mutta se nyt onkin täysin ymmärrettävää! ;) ja eihän sitä tiedä mitä kaikkea tässä matkanvarrella keksii...!Hyvää alkavaa viikonloppua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...