perjantai 19. lokakuuta 2012

Hullut päivät syksy 2012

Huh huh Hullut päivät. Pakkohan moiset on tsekata, ihan vain tulevan kodin takia, jos sieltä jotain kivaa kotiin vaikka löytyisi... ;)

Keskiviikkona kävin ystävän kanssa ihan fyysisesti hulluilla katselemassa, ja kotijuttuja mukaan tarttui Iittalan Essence punaviinilaseka 4kpl, ja vesilaseja 4kpl. Olisin ostanut myös valkoviinilaseja, mutta ne olivat jo loppuneet niin Jumbosta kuin nettikaupastakin, enkä viitsinyt lähteä niitä muualle metsästämään, ehkä seuraavilta hulluilta sitten.. ;) Näitä olisi siis tarkoitus alkaa keräilemään, tässä tulivat ensimmäiset osaset! :)


Kuva: Stockmann

Kuva: Stockmann


Muina päivinä en kerennyt mennä hulluille fyysisesti, vaan tutustuin Stockmannin "uusiin" hulluihin päiviin, eli nettikaupan hulluihin päiviin.

Torstaina haamun yllätystuotteista mukaan lähti Villa Stockmann "Bon Appetit" tabeletteja.Perjantaina menin varta vasten netistä katsomaan Eva Solon lintulautaa, ja sen lisäksi mukaan tarttui Tefalin paistinpannu inductio liedelle, kakku irtopohjavuoka ja Iittalan kartio kulho 39cl.


Kuva: finnisdesignshop
Kuva: Iittala


Lauantain ja sunnuntain valikoimasta ei tullut hankintoja tehtyä.
Seuraavia hulluja odotellessa... ! ;)
ps. hullujen päivien tuotteista kiinnostuneilla, mukaan tarttuneet ei-kotijutut olivat Burberryn hajuvesi, max factorin ripsivärejä ja kissanminttuleluja! ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...