keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Autotallin lattiavalu

Nyt alkaa oleen autotallin perustus valmis, ja pääsee suunnittelemaan autotallin kasaamista =)

Hetken piha oli jo melko toivottaman näköinen, kun sorakasa valui melkein jo tielle, ja tontilla liikkuminen oli pikkasen hankalaa, mutta nyt tontti on siistin näköinen ja siinä käppäili jo ihan mielellään :)
Maa tasattu, odottaa raudoituksia

Raudoitukset valmiina, valua odottamassa.
Auto ekaa kertaa ‘katoksessa’!Sitten tulikin lattiavalu kun sateisten päivien väliin tuli yksi aurinkoisempi aamupäivä. Päällä on nyt pressu suojaamassa pahimmalta sateelta, ja ihan hyvä kun jo iltapäivällä satoi taas.

Isäni oli seuraamassa hommia, ja valumiehet eivät olleet kunnolla päässeet edes alkuun kun heiltä ‘räjähti’ kuraputki, ja kuraa lensi talon seinille saakka. Isäni kävi nopeasti pyyhkimässä jälkiä ennenkuin ehtivät kuivua. Valun jälkeenkin työn jälki oli hieman sottaista, ja ylimääräistä kuraa oli tarpeettoman huolimattomasti levinnyt pitkin pihaa. Ylimääräiset kurat, joidenka kippaaminen pihalle on varsin ärsyttävä käytäntö kaikilla kurantuojilla, kipattiin ojanpientareelle, josta isä kävi sitten hieman tasottelemassa siistimmäksi. Pitää miettiä mitä sen kanssa tekee myöhemmin.


Lattia kuivumassa pressun alla

Pieni kurkkaus ajoliuskan kohdalta
Ylimääräiset kuratToivonmukaan lattiasta nyt kuitenkin tuli kunnollinen ja päästään ihmettelemään miten etenemme tallin kasauksen kanssa =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...