keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Autotalli nousee...

Nyt on autotalli saanut jo tuulensuojalevyistä muodostuvat seinät.

Alunperin siis suunnitelmissa oli että rakennetaan autotalli itse.. mutta sitten ajan kanssa kuitenkin ajateltiin, että jospa joku tulis hieman avittamaan..

Meillä on nyt sitten TT Kodin saaneraus Oy:n kanssa sopimus, että heiltä pojat rakentaa autotallin vesikatto valmiiksi asti, ja me sitten jatkellaan siitä etiäpäin.

Ihan helposti ei ole tämä projekti liikkeelle lähtenyt, meillä on ollut nimittäin ongelmia postissa eestaas seilaavien rakennekuvien kanssa (ja 10talli ei suostunut tulemaan vastaa tässä kohtaa, että olisimme saaneet tarvittavat kuvat sähköisinä työmiehille aikaisemmin), sitten on puuttunut mm. rakennusohjeet 10tallien puolelta; se viivästytti ainakin päivän verran hommia. Ja kaiken kukkuraksi on säät olleet hieman sateiset..!

Mutta tänään vihdoin ja viimein TT:n pojat sitten pääsivät hommat aloittamaan ja olivat tosiaan saaneet seinät pystyyn! :)


Katos.

Kuva meiltä miehen vanhempien talolle päin.

Kuva miehen vanhempien tontin puolelta meille päin.

Fiilikset terassilta.

Nyt vain odottelemme innolla että kattotuolit tulevat paikoilleen, niin josko pikkuhiljaa päästäisiin aloittamaan ulkoverhouksen teko! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...