sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Arvonnan voittaja ja I love me!

Ihanaa syksyistä sunnuntaita!


Käytiin aamupäivästä hakemassa energiaa, ja viihtymässä Helsingin Messukeskuksessa I Love Me- messuilla, jossa oli siis kauneus-, terveys,- ja muotimessut, ja Gold-, silver and watch messut. Lisäksi siellä oli hääpuoli, nordic hair ja optikko alan puoli.Suurinosa ajasta meillä meni terveys messuilla, siellä oli ehkä eniten meille molemmille katseltavaa ja seurattavaa. Kilpailulappuja kirjoteltiin taas ranteet kipeänä ;) Eniten ehkä odottaisin voittoa himajooga- tunnista! :D
Paljon oli maisteltavia juttuja, mm. uutta mainostettua Berocca boost juomaa, ihania speltti tuotteita (mukaan lähtikin speltti lakritsaa), kaikenlaisia terveysjuomia, tofu pakaste ruokia... Ja joka pisteellä oli tietenkin karkkia, ja mukaan sai paljon esitteitä ja näytteitä. Mukaan lähti raakasuklaa patukoita ja cocovin smoothiemix purkki. :)

Käytiin kurkkaamassa muoti puolikin, mutta siellä oli tänävuonna harmittavan vähän mitään mielekiintoista, joko samoja kuin aina, tai sitten ei niitä joita edellisilta vuosilta odotti ;) Eli koskaan ei hyvä.
Gold-, silver and watch puolella myös katseltiin aikamme, oli paljon ihania koruja ja kojuja, ja mukavaa että Malmin korupajan pisteeltä sais Olivia lehden, lukemista ei ole koskaan liikaa syksyisen sateisina iltoina! :)
Mukaan korupuolelta tarttui messutarjouksessa ollut Kalevala Korun vuosijoulukoriste 2011.
Mukavan rentouttavaa oli käydä katselemassa ja kiertelemässä, toteutamme saman kyllä ensiviikon loppunakin kun siellä on Viini, Ruoka ja Hyvä elämä messut. Ihan uusi juttu meille, mielenkiinolla lähdetään viinejä maistelemaan ;)

Mutta nyt itse asiaan, eli meillä oli täällä blogissa pienen pieni tähtimäinen arvonta teille ihanat lukijat, ja nyt se arvonta on suoritettu. Arvonta suoritettiin niin, että kirjoitin kaikkien nimimerkit lapulle, niin monta kertaa kuin arpoja oli, leikkasin samankokoisiksi paloiksi, ja laitoin ne meidän iki ihanaan häälahjaksi saatuun Eva Solo Smiley kulhoon, otin parit kuvat ja kutsuin virallisen tuomarin paikalle, eli aviomieheni. Mikko otti loput arvonta kuvat.


Kaikki laput laitettu kulhoon!Mikko tuli kuvaamaan nimen nostoa kulhosta.

Voittajan nimi paljastuu!


Kulhosta nostettiin arvonnan voittajaksi kommentin jättänyt nimimerkki: Ellu (eli Elina)!!

Onnea Elinalle voitosta!


Oletko Elina meihin yhteydessä os. villalehtonen@gmail.com, niin laitetaan tähtien tuiketta sulle pian tulemaan! :)

Kiitos kaikille osallistujille, kiitos kommenteista ja kiitos kilpailun jakamisesta blogeissanne! :)

Joulu on mun yksi lemppari aika vuodesta, katsotaan jos saatais jakaa jotain ihanaa joulutaikaa teille silloin..! ;) Pysykää kuulolla!1 kommentti:

  1. Jee, ihanaa :) kiitokset vielä, postia odotan innolla! T. Elina

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...