perjantai 28. syyskuuta 2012

Viinipullolamppu

Kuulin aikanaan työkaverilta että tämän sisko miehensä kanssa ovat askarrelleet itselle tärkeistä viinipulloista näyttävän kattolampun, jolla on suuri tunnearvo.
Olen jutun kuultuani silloin tällöin miettinyt, että mitä itse voisi tehdä itselle ylimääräisistä viinipulloista ja lopulta sitten loputtoman miettimisen sijaan googlasin hieman, ja löysin suloisia ihania ideoita, joista yksi oli itselle ehdottomasti ylitse muiden ja se tullaan kokeilemaan.

Jotain tällaista:

Lue juttu sivuilta: Taste of Home


Eli käytettyyn viinipulloon sisälle laitetaan jotkut söpöt pienet jouluvalot (lue: mitkä saat tungettua pullon aukosta sisään!) porataan taakse pieni reikä, jota kautta saadaan sähköjohto ulos pullosta ja seinään! Pullo voinee olla ilman korkkia mutta voi laittaa myös korkin, tai jopa varjostimen!

Tällaisia eri versioita löysin netistä, kuvien alla linkit kuvien alkuperään.


Overstock

planetcustodian.com


Täällä hometone sivulla oli paljon tosi kivoja ideoita, suosittelen tsekkaamaan jos yhtään kiinnostaa tuunata viinipulloista jotain uutta!

Itse ajattelin säilyttää nämä kaksi pulloa kokeilua varten:

Jean Leon valkoviini 2011
Jean Leon punaviini 2005
Viinit ovat meidän kesän 2012 Barcelonan reissulta, ja ensimmäiseltä viinitila vierailulta (Jean Leon)

11,250 is the number of drops that fit in a Jean Leon and the number of secrets that configure it."

Vierailusta jäi tosi kiva fiilis ja viinitkin olivat hyviä, joten enemmän kuin hyvät pullot kokeilla, on jotain muistojakin :) Kun kokeilu tehdään/ on tehty, postailen aiheesta uudelleen! :)Ihanaa pimenevää syksyä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...