sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Tapetti pohdintaa (jälkikäteen).

Sain hieman “palautetta” että en ollut kirjoittanut blogiimme tapetti “suunnitelusta” mitään, vaikka olinkin siitä muille jutellut. En ollut ajatellut asiasta kirjoittaa, koska en alunperin suunnitelluista tapeteista mitään valinnut, mutta  ehkä joku saa näistä ideaa / vinkkejä omiin tapettivalintoihin niin päätin sitten kirjotella näistä lyhkäsesti :)

Eli alunperin emme aikoneet ottaa mitään Design Talon perus tapettivalikoimasta koska tuntui ettei sieltä löytynyt meille mitään sopivaa tapettia, ja aloin tutkia netistä kaikkia muita tapettivalikoimia.

Tilasin näytepaloja tapeteista selectwallpaperista, cole&soniltagraham&browilta ja harleqinilta, näillä oli minusta mielenkiintoisimmat valikoimat, ja tapetteja tulikin hankittua aika iso kasa.

Aivan ehdottomat omat suosikkini alunperin olivatkin harlequinin Bakari Whisper 15981, ajattelin sitä makuuhuoneeseen:ja cole&sonin patina collection magnolia 72/3010, jota suunnittelin vaatehuoneesee(ni/mme)
Muista mallikappaleista ei suoraan löytynyt tapetteja joista olisi tullut visioita meidän kotiin, mutta oli paljon kauniita tapetteja ja oli ihana odotella mallikappaleita postissa kotiin...! ;)

Syy miksi emme lopulta näistä mitään ottaneet oli se, että magnolia tapetti ei ihan mennyt läpi miehelle.. :D Ja Harlequinin tapetin tilalle vain löytyi toinen, josta tykkäsimme enemmän... :) Kävin läpi kaikki DT:n kautta saatavat Borås Tapeterin tapetit (perus valikoiman ulkopuolelta), niin sieltä löytyi lopulta kaikki tarvitut tapetit, ja kaikki sai tilattua DT:n kautta ihan sopu hintaan ja kun laittokin tulee samaan, niin olemme kyllä tyytyväisiä :)

Tässä kuitenkin vielä kuvia tilaamistani mallikappaleista:


Graham & Brown

Cole&Son

Harlequin

Cole&Son

Harlequin


Meidän omiksi valinnoiksi tuli lopulta Borås Tapeterilta Soul 8367 eteiseen,
Borås Tapeter Borosan easyup 39126 makuuhuoneeseen, 
Borås tapeter Ornament 5966 vaatehuoneeseen.

Borås Tapeterilta Soul 8367
Borås Tapeter Borosan easyup 39126

Borås tapeter Ornament 5966 Inspiroivaa sunnuntaita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...