sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Takan sisäänkanto ja muuraus

Takan osat toimitettiin alkuviikosta tälläviikolla, ja ne ovat lojuneet tontilla odottamassa sisäänkantoa, ja tämä siis siksi, että Uuniseppien toimitus oli myöhässä, joten he hyvityksenä tarjosivat sisäänkannon heidän toimestaa, ja tottakai suostuimme! :)
Tavaraa tuli 4 täyttä lavaa.

Takan muuraajat ja kantajat tulivat lauantaina hommiin. Onneksi ilma oli hyvä, että sisäänkantoa oli hyvä tehdä, mutta ahtaan ja tällähetkellä hieman sokkeloisenkin tontin takia reitti takkatarvikkeiden luota ovelle oli aika haastava :DMuuraus aluillaan: Sunnuntaina takan muuraus oli melko hyvällä mallilla, piippu on vielä tekemättä ja takan takaosan "kulmapalat". Takka tuli siis kulmamallina, vaikkei se meillä kulmaan tulekaan, ja työmiehet tarvitsevat takkaan siis lisääosia, koska muuten siihen ei tule suorat sivuseinät. Tulevat maanantaina jatkamaan takan ja piipun loppuun.

Takka osottautui kyllä jo nyt juuri sopivaksi valinnaksi, se on juuris sopivan kokoinen paikalle jolle se suunniteltiin, ja se on juuri sopivan korkuinenkin. Tuli tosi hyvä fiilis jo nyt! :)


Näkymä eteisestä oh:n puolelle
Takka sivusta, josta kulmapalat vielä uupuu. Näkymä keittiöstä takalle.


Ei malttais odottaa että takka on kokonaan valmis, ja että sitä pääsee polttelemaan! Jännittävää! :)


ps. Takka valinnasta ja mallista voi lukea aikaisemmasta postauksestamme Takan valinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...