maanantai 3. syyskuuta 2012

Katto paikallaan ja tontin siivousta!

Viime torstain jälkeen talolla ei ole tapahtunut mitään, mutta  hommat oli torstaina siinä pisteessä, että katto oli tehty (räystäitä, lumiesteitä ja jotain kulmia lukuunottamatta), ja talon sisäkatto oli hyvällä mallilla. Oltiin positiivisesti yllättyneitä että katto oli tehty, koska luultiin että se menee ensiviikolle, mutta kiva näin! :)

Kattoa jäi yksi siipale yli, pohdittiin että pitäisi rakentaa pieni halkovaja, johon voisi ylimääräisestä kattopellistä laittaa katon siihen, tulisi samaa sarjaa! ;)

Katto melkein valmiina.

Sisäkattokin jo aika valmiina.


Käyttöullakko.Näin ne paperit pysyy tallessa! :)Viikonloppuna mentiin siivoskelemaan tonttia, koska tavarat oli aika hujan hajan että tontilla oli vaikea kulkea, ja roskiakin oli alkanut kertymään... Roskia ei kaikkia saatu vielä kerättyä, siellä oli esim. rikkinäisiä pieniä pahvilaatikoita joissa on ruuveja sisällä... roska vai ei?! :D mutta hieman saatiin siistittyä.


Samalla tehtiin tilaa tontille leikkaamatta kaikki vanhat marjapensaat pois, ja kaivamalla juuret maasta. Alunperinkin oli tarkoitus pensaat poistaa, mutta oli nyt ajankohtainen kun alkoi tontilta tila loppumaan. Nyt mahtuu tontilla sentään liikkumaan, ja saa tavaroita nostettua autotallin kohdalta nurmikolle edestä pois.Iso kasa vanhoja marjapensaita.Marjapensaista tuli iso kasa oksia, myös piikkisiä :/

Oksasilppurilla tehtiin niistä haketta.

Sitten juuret ylös ja tasotus.

Tällainen sotku tontilla, kaikki vähän sikinsokin..


Huomenna pitäisi tulla vesiliittymän tekeminen ja kuopan täyttäminen.
Ja toivottavasti niitä työmiehiäkin alkaa taas talolla näkymään! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...