sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Autotallin tekeminen viivästyy

Pientä viivästystä tuli autotallin tekemiseen.

Ensinnäkin teimme hieman muutoksia tilaukseen. Palo-osastointia oli merkattu liian vähän ja piti hieman jatkaa sitä, ja sitä myöden ikkunan paikkakin siirtyi. Ja näkyvämpänä muutoksena, muutimme verhoilun vaakaan. Verhoilu oli ehkä hieman typerä huolimattomuusmoka meidän puolelta, eipä vaan tullut missään vaiheessa mietittyä asiaa, mutta toisaalta vaihtoehtoa ei missään vaiheessa edes kysytty ja yllättävää kyllä kukaan ei ees siitä huomattanut. Itse tajusimme epäkohdan ihan sattumalta kun lueskelimme Elämän eliksiiri-blogia jossa oli puhetta kymppitalleista, ja ihmettelin kuvaa tallista että siinä on jotain erilaista verrattuna omiin kuviin. Muutosten jälkeen sovittiin pari viikkoa myöhempi toimitusaika.Vaakaverhoilu oli kymppitalleilla itseasiassa jopa halvempi vaihtoehto, mutta selkeästä syystä; pystyverhoilulla laudat on suoraan elementeissä kiinni, mutta vaakaverhoilulla se on pitkänä tavarana erillään, ja pitää paikan päällä asentaa. Tämä siis tottakai siitä syystä ettei jää pystysaumoja aina metrin välein (yksi elementti on reilun metrin leveä).

Toisena ongelmakohtana on perustuksien teko. Tontilla on ollut paljon roinaa kuten putkia, puutavaraa, gyproccia, joten siinä olisi vähän heikosti mahtunut tekemään mitään, ja kohta saapuva roskalavakin hieman huolestuttaa. Nyt olemme yrittäneet hieman järjestellä tontilla, jotta olisi tilaa siirtää tallin paikalta tavaraa syrjemmälle, ja toki tavara on huventunut muutenkin pikkuhiljaa.

Toivon mukaan saataisiin pikkuhiljaa aikataulut ja järjestelyt toimimaan, ettei tallin pystytys jää kovin myöhälle syksyyn, kun on tympeetä sitten väkertää kurjemmilla säillä. Ehkä käyny ajatus mielessä että olisi alunperinkin ollut fiksumpaa keskittyä nyt täysilla taloon ja sitten enskesällä rauhassa rakentaa talli.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...