maanantai 20. elokuuta 2012

Takan valinta

Tänään oli ohjelmassa käynti Uunisepillä, jossa hieman juteltiin meidän takkavalinnasta ja lisävarusteluista.
DT:n peruspakettiin kuului perus valkoinen slammattu takka, listattuna “DT-Original” nimellä, mutta malli muistutti Saanaa, muuten samanlainen kuin alla olevassa kuvassa mutta erilaisilla kaakeleilla.Alunperin oltiinkin suunniteltu että pysytään peruspaketin takassa, lisätään valkoiset kaakelit kuten ylläolevassa kuvassa ja takan edusalusta muutetaanki lasiseksi.
Joopajoo... Takka vaihtui malliin Tiira, johon allaolevasta kuvasta poiketen tulee valkoiset raidalliset kaalit, takkapesän reunat ja allaolevat lokeritkot kromisena, ja takas edusalunen lasisena.Kromi vaihtoehto lisävarusteille.

Valkoinen raitakaakeli

Ehkä isoin ero minkä takia tämä malli tuli valittua oli selkeästi isompi tulipesän koko, Saanan tulipesä on yllättävänkin pieni kun tarkemmin katsoo. Tiira on myös 8cm leveämpi, ja vaikka tilaan mihin takka on tulossa ei kovin paljoa leveämpi malli mahdu, 8cm ei ole liikaa ylimääräistä mutta sai takan vaikuttamaan kuitenkin sen hieman näyttävemmältä :)

Vaihtoehtona olisi myös saanut näistä malleista 30cm korkeamman mallin, joka Saanan tapauksessa näyttikin ihan hyvältä, mutta Tiirasta olisi tullut ehkä jo liiankin massiivinen meille.

Ja meidän suureksi onneksi Uunisepillä oli vielä Tampereen Asuntomessujen jäljiltä messutarjous voimassa: Takan ostajalle lisätarvikkeet -50%  eli esim. takas edusalustan vaihtaminen lasiseen ei tuntunut pahalta ollenkaan! :)


Nyt vain odottelemaan 4vkon päästä tulevaa takkatoimitusta ja seuraamaan sen rakentumista, emäntäkään ei malta odottaa että pääsee laittamaan takan päälle kivi-tuikkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...