perjantai 17. elokuuta 2012

Sisustuspaketti

Käytiin eilen hakemassa Design Talojen toimistolta Petikosta sisustustarvikkeita, olin muiden blogien perusteella saanut sellaisen kuvan, että siellä on jotkut valmiit boxit jotka haetaan, mutta meillä ainakin homma meni niin että saatiin yleisohjeistus että miten homma toimii, ja sitten sai katsella vapaasti valikoimaan tai alkaa valikoimaan takahuoneesta mukaansa tapettikirjoja, laattoja, lattiamateriaaleja... eli mieltymysten mukaan kamaa laatikkoon ja kotiin. Tietysti olisi tehnyt mieli ottaa mukaan vaikka kaikki, mutta yhdessäkin pakillisessa oli painoa jo ihan tarpeeksi ja päälle vielä tapettikirjat!

Toisaalta oli hyvä että tarvikkeet sai valita itse, koska sitten ei tullut kaikenvärisiä outouksia kotiin turhaa, mutta toisaalta tuli jo heti tänään noita katsellessa sellainen olo, että huomaskohan sieltä kaikkia mielenkiintoisia nyt kuitenkaan, ja olikohan siellä semmosta ja semmosta...
Voi olla että Myyjälle tulee vielä soitto ja uusi käynti toimistolle...!

Valikoima on lattioissa Upofloorin laminaatit ja parketit, sekä Värisilmän tapetteja ja laattoja. Näistä siis muutamia mallistoja jotka “kuuluu hintaan” ja lisää valikoimaa lisämaksulla.

Tässä kuvaa kuormasta mitä haettiin:
Ja tässä lähikuvia laatoista:Lattia viuhkat:Näistä olisi nyt sitten lähdettävä askartelemaan itselle sopiva kokonaisuus!

Lattiaksi ollaan alustavasti haaveiltu jonkinlaisesta hieman vanhahtavasta antiikkitammesta, mutta katsotaan mitä täältä löytyy.

Wc- ja kylpytiloihin olisi ajatuksena hakea mahdollisesta jotain ruskea, beige, valkoinen, kulta- linjaa, hillitysti mutta että tulee jotain kivoja yksityiskohtia, ja valitettavasti ensisilmäyksellä valikoimissa ei ehkä suoraan ollut meidän visioita vastaavia laattoja, mutta katsellaan ja tuumaillaan... :)

Kun valinnat on tehty, laitamme postausta!

Alla haavekuvia joiden pesutilojen sävymaailman miellyttää, kaikki kuvat ovat Asuntomessujen sivuilta.

Oma henkilökohtainen suosikki! :)
Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...