sunnuntai 19. elokuuta 2012

Marja-Vantaa kyläjuhla 2012

Kuultiin n. viikko sitten miehen vanhemmilta että tulevan kotiseutumme lähistöllä järjestetään joka vuosi Marjan-päivän aikoihin Marja-Vantaa kyläjuhla, jossa on kaikenlaista ohjelmaa, kojuja ja syötävää. Katselimme värikästä esitettä, ja yksi ohjelmanumero vetosi sen verran, että päätimme lähteä sen katsomaan; nimittäin opastettu kävelykierros Vantaan Asuntomessu 2015 alueelle.
Olemme kiertäneen asuntomessuja yhdessä kuitenkin vuodesta 2005 niin nytkun asuntomessu alue tulee n. 1.5km päähän kodistamme, niin tottakai se kiinnostaa, ja jos jo näinkin varhaisessa vaiheessa pääsee kurkistamaan kulisseihin niin pitäähän sitä mennä katsomaan.

Kyläjuhla oli Kanniston koululla n. 1.3km päässä tulevasta kodistamme.
Paikalla oli tosiaankin runsaasti esittelykojuja mm. koirakoulu, partio, skeittikoulu, paloauto yms. Lisäksi oli ostettavissa kaikenlaisia herkkuja. Kanniston koulun sisätiloissa oli lisäksi paljon ohjelmaa, rumpupaja, lastenleikkisali, esittelykojuja mm. Vantaan asuntomessut, kehärata projekti.. Lisäksi myynnissä oli kaikenlaisia koruja ja käsitöitä.

Opastetut kävelykierrokset piti lähteä 20min välein koululta ja kulkea n. 2.2km matkan Kanniston koululta Kivistön koululle jossa välissä tutustuttaisiin asuntomessualueeseen, tulevan palvelurakennus Aurinkokiven paikkaan sekä kehärataprojektiin.
Ilmeisesti aikatauluissa oli jotain pettänyt kuitenkin, koska kun palattiin meidän reissulta, joka oli siis päivän ensimmäinen, kuulimme että siellä seuraavat olivat odotelleet seuraavaa kierrosta kauan.

Tässä kuvia tapahtumasta ja kävelyreitiltä, tulevalta asuntomessu alueelta.


Kanniston koulu


Kanniston koulu

Koulun sisällä oli kaikenlaisia kojuja.

13.20. Ensimmäinen kävelyretki lähtee...


ja metsään mennään!


Olet tässä!

Tulevaa Asuntomessu aluetta...

Tässä lisää Asuntomessu aluetta.


Alueen nykyiset asukit ?


Päätepysäkki Kivistön koulu, jossa lisää infoa.

Hyvää jo mennyttä Marjan päivää, ja pian uutta alkavaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...