perjantai 24. elokuuta 2012

Asuntomessut 2012, osa I

Tampereen asuntomessut 2012

Tälle viikonlopulle teen kolme asuntomessu postausta:
Yksi postaus jossa on kuvia ja mielipiteitä Tampereen asuntomessujen kodinhoitohuoneista, wc-ja kylpyhuonetiloista, saunoista sekä keittiöistä, yksi postaus jossa on kuvia ja mielipiteita asuntomessujen muista tiloista, ykstyiskohdista ja huonekaluista. ja yksi postaus "ultimate asuntomessut kuva galleria" - eli kuvia kaikista asuntomessuista joissa olemme yhdessä kiertäneet, eli alkaen Oulu 2005- >
Kuvia kohteista ja yksityiskohdista jotka on vuosien varrelta jääneet parhaiten mieleen! :)

Pysy kuulolla!Postaus nro 1:


Se,
mihin yleensä eniten ihastuu asuntomessuilla, on aina vähiten kuvia, koska se aika menee ihastellessa eikä edes huomaa ettei kuvaa tule otettua, sen huomaa vasta jälkikäteen, kun haluaisi katsella kuvia kamerasta..

Oma ihastukseni oli tänä vuonna Kodinhoitohuoneet.
En ole koskaan välittänyt kodinhoitohuoneista, ne on olleet tylsiä, tunkkaisia ja pakollisia pahoja. Nyt asuntomessuilla oli tosi kivoja kodinhoitohuoneita ja antoi ihan uutta näkökulmaa minulle, sillä monissa kodinhoitohuoneissa oli perusvalkoisen laatan sijasta välitilassa kaunista tapettia, tai muuta huomioita herättävää välitila materiaalia. Ei varmana yllätys monelle, mutta itselle tämä oli uusi juttu ja herätti suurta mielenkiintoa, kyllä sitä alkoi miettimään omaa tulevaa khh:ta ihan uusin silmin, että mitä sinne itse voisi keksiä sen peruslaatan sijasta..!

Jossakin khh:ssa oli myös osa kaapeista lasiovisia, tai kaapit vaakaan, se toi heti erilaista eleganttia tilaan, ja khh tuntui enemmän spa-maiselta; saunatilojen tyylikkäältä jatkeelta. Lasiovien takaa kuulsi värikkäät pyyhkeet, erilaisia värikkäitä purnukoita.. Oikein kiva! :)
… Mutta ehkä itse haluan pitää khh:n kaappi sisällöt näkymättömissä, en usko että jaksaisin miettiä mitä sieltä näkyy ja miten! ;)


Lasiovet! <3

Mukava vaihtelu ettei kaikki ole valkoista,
ja dramaattisuutta välitilassa!

Piristävä välitila, ei niin kodinhoitohuonemainen! :)
Tapetti värisilmän Soul mallistosta.Tässä omaa silmää miellyttäviä wc tiloja:

Mukava lämmin sävy seinässä :)

Ihanan raikas, spa-mainen! Tykkään!Pari suihkua jotka jäi mieleen...:

Yksi laatoista jota ollaan itsekin katsottu!


Magee syvennys tavaroiden säilytykseen!

Ainoa saunatyyli joka oikeastaan jäi mieleen oli nämä uuden tyyliset, joissa oli keinumaiset kangaslauteet:


Total Rock! Tällainen ehkä meillekin...!


Lupailin alkutekstissä hieman keittiökuviakin.. Mutta tajusin kun kävin kuvat läpi että mitä tänne esille laitan, että en löytänyt kuin yhden keittiökuvan johon huomio kiinnittyi nyt messujen jälkeen,
se on tässä :D :Eli henkeä salpaavia keittiöitä ei tällä kertaa ollut, 
tässä tykkäsin valkoisesta altaasta ja Oras Cubistanin hanasta, myös välitila tuo mukavaa henkeä kokonaisuuteen...! :)

Palataan..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...