lauantai 18. elokuuta 2012

...Always kiss me goodnight...

Meillä on sillain selkeä ero sisustusmaussa että mä tykkään romanttisemmista jutuista ja mies taas haluaisi pelkistetympää ilman turhia höpötyksiä, varmaan aika tuttu asetelma monelle...
Pyritään kuitenkin etsimään sellainen kultainen keskitie tässä että molemmille jotakin, että saadaan yhteisen näköinen koti, ja että molemmat on tyytyväisiä.

Yksi tällainen ristiriita tuli tuossa taannoin, kun olin aivan kuollakseni ihastunut seinätarraan jossa lukee kauniilla kaunolla "Always kiss me goodnight" - ja monia kuvia olin vielä nähnyt jossa on romanttisesti sängyn yläpuolella, alla havainne kuva.

kuvan lähde: ioffer

Tämä oli miehelle aivan ehdoton EI, mutta tässä tilanteessa piti vain ruveta luovaksi...

Muutaman päivän nettisurffauksen jälkeen näytin miehelle muutamia uusia havainne kuvia etsy.comista (on muuten semmonen nettisivut että jos jotain et muualta löydä niin yleensä täältä ja paljon lisääkin! aivan ihania kustomoituja juttuja ja hienoja käsityönäytteitä!)  ja annoin uusia ehdotuksia tekstin paikalle, niin pääsimme yhteisymmärrykseen.

Eli meille tulee tällainen rosoisen kaunis "Always kissa me goodnight" kyltti, joka on tehty puun palaselle, maalipohja on värillä espresso ja teksti värillä antique white.
Ja paikaksi tulee näillä näkymin makuuhuoneen oven yläpuoli, josta se näkyy omana pienenä yksityiskohtana mutta ei huo'u koko huoneen verran romantiikkaa! ;) Eli molemmat tyytyväisiä!Kyltti on tilattu etsy.comista kauppiaalta: CAPPrimlover, jolla on siellä Saltboxhouse niminen shoppi, jossa on valloittava laaja valikoima ihania kylttejä erilaisilla teksteillä, ja tekee myös kustomoituja töitä. Suosittelen.
Yhteydenpito oli helppoa ja kauppias oli hirveän mukava.
Kyltti oli hyvin pakattu ja tuli postiin.
En malta odottaa että pääsen mallaamaan sitä uuteen kotiin...!

Puunpätkä on ihanan rosoinen ja hieman kulunut,
pinnassa ilmeisesti ruiskuvärjäyksestä hieman valkoisia pisteitä,
tekee kyltistä ihanan autenttisen.

Takana kaksi sahalaitaista kiinnitys metallisa,
sai myös ruuvit rautalankaan varten jos tahtoi.


Saltboxhouse etsyssä  ja myös facebookissa!Kun kyltti on oikealla paikalla uudessa kodissa, laitan uudet kuvat miten visio toteutui! ;)

Romanttista viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...