lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kesälomareissun sisustusshoppailua!

Kesäloma ennen tonttitöiden alkamista suuntautui ensin Barcelonaan viikoksi, jossa shoppailu jäi täysin vaatetasolle, eli sieltä ei sisustusjuttuja tullut haalittua, mutta reissulta palattuamme huomasin Citydealissa tarjouksen Oulussa sijaistevaan Country Annie liikkeeseen ja ostin sinne lahjakortin, koska olimme sopivasti lähdössä parin päivän päästä Ouluun, ja olin todennut käytyäni nettisivut läpi, että tuolta löytyy aivan varmana jotain mukaan, jos ei itselle niin ainakin lahjaksi!

Siellä oli kaikenlaista ihanaa, romanttista tavaraa, liike oli mukavan kokoinen ja valoisa, eikä pitkän matkan päästä ihan ydin keskustasta.
Itselleni sieltä olisi kelvannut kaikenlaista, mutta koska olen aina ollut sitä mieltä että yhteinen koti pitää näyttää yhteiseltä ja yhdessä laitetulta jos toinenkin osapuoli on kiinnostunut sisustuksesta, ja mun tapauksessa on, niin en sortunut ostamaan kaikkea romanttista hömppää koska tiedän että ukko ei tykkäis kuitenkaan :)
Ensisijaisesti menin sinne haeskelemaan vanhoja viinilaatikoita (haluaisin wc:hen ja kylppäriin wc paperirullien säilytyskoreiksi), joita nettisivuillaki oli näkyvissä, mutta ne eivät suoraan vastanneet sellaisia joita haen, haluaisin joko ehdottomasti vanhempia ja tummemman värisiä, tai täysin uusia “viininlaatikoita” eli joissa on joku painettu teksti ja maalattu vaikka kauniin valkoiseksi, ja nämä olivat hieman siltä väliltä niin en löytänyt etsimääni vielä, valitettavasti.

(Myös vanhat chocolat menier laatikot kelpaisi! :))


Myynnissä oli:
Esim tällainen laatikko olisi ihana:
tai sitten ihan tällaien uudenaikainen suloisuus, kuten wilhelmiinanhelmi nettikaupassa myydään
Mukaan lähti lopulta yksi pyöreä vaaleanpuna-kulta sävytteine ranskalais aiheinen laatikko jossa kantonaru, oliskohan hattulaatikko?

Tämä sopii hyvin pukeutumishuoneeseen, siinä voi säilytellä kaikenlaista :)


Lisäksi ostin pari pienempää juttua, mutta niiden käytöstä ja käyttötarkoituksesta on vielä tulkintaa, niin en paljasta niitä ihan vielä! ;)

Olisin kelpuuttanut myös mukaani ehdottomasti kauniin kultaisen korkean peilin, olisi niin kaunis pukeutumishuoneeseen, mutta päädyin hillitsemään itseni kun en vielä tarkkaan tiedä millainen pukeutumishuoneesta tulee!


Ja oli siellä kauniita lasikupujaki mm tekstillä chocolate, mietin sitä pitkään mutta jätin kuitenkin ainakin toistaiseksi vielä hankkimatta, ..mutta katsotaan myöhemmin uudelleen ;)


Oulussa tulee käytyä vähintään kerran vuodessa, välillä useamminkin, niin ehkä siellä käy taas ensikerralla kuikkimassa..! :)


..


Sisustus shoppailu jatkui kotimatkalla, olimme nimittäin juuri pysähtyneet Pihtiputaan Putaanporttiin (n. Klo 13), kun sain kännykkään sähköpostia (hieman turhaan myöhään minun mielestäni), nimittäin ISKU uutiskirje, sen sisältö ilmoitti että Iskun Lanternan myymälä menee remonttiin, ja kaikki vähintään -50%, joten kiire tuli takaisin kotiseuduille!

Sillä olen himoinnut jo pitkään Iskusta Crystal sarjan lamppuja, katto- sekä jalkalamppuja, niin siksi kiire.

Lanternan myymälä oli kuin pommin jäljiltä, kaikki ihan sikinsokin ja harmittavan monessa tuotteessa oli päällä lappu “MYYTY”, myös himoitsemissani kattolampuissa..

Murheen murtamana kiersin kuitenkin myymälän mieheni kanssa ja ihan loppumetreillä huomasin että Crystal jalkalampussa ei ollut lappua, syöksyin lampulle välittömästi ja kannoin sen kassalle!

Meni sittenkin putkeen!
Nyt olohuoneessamme on tulevan kodin makuuhuoneen jalkalamppu esillä, sille ei ollut pakettia tai mitään, eikä alettu purkamaan sitä, siinäpähän on, ei enää kuin reilu 6kk niin se pääsee oikealle paikalleen! :)Kattolamppu/lamput vielä odottaa noutajaansa...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...