lauantai 12. toukokuuta 2012

Autotalli

Autotallia emme tilanneet Design-Talolta, olivat melko hintavia. Joten piti etsiä jokin kivan mallinen. Lähdimme etsimään mallia missä olisi autokatos, autotalli, ja ehkä pieni varastotila.

Aluksi katsoimme Kymppitaloilta mallia KP35  (peilikuvana)


KP35
Jotta tontille jäisi pihaakin, halusimme sen melko lähelle autotietä, ja lähelle tontinrajaa. Tiesimme että se tulee tarvitsemaan EI60 palo-osastoinnin jos sen laittaa niin lähelle rajaa, mutta emme tienneet että tallin eteen pitäisi jäädä autonmittainen tila (joka tietenkin olisi fiksua jokatapauksessa) ja viereen kääntöpaikka. Olisi saattanut voida saada erikoisluvan että kääntöpaikan sijaan tontilta peruutettaisiin suoraan tielle, tämä saattaisi mennä läpi kun on kyseessä päättyvä tie, mutta kuitenkin ymmärsin että tuo autonmitta pitäisi mahtua.

Jouduttiin siis miettimään uudestaan miten haluamme tallin asetella. Jos tallia olisi vienyt sen parimetriä rajasta poispäin, piha-alue alkoi tuntua pieneltä. Päädyimme Kymppitallien malliin KP52.

Aluksi pelkäsimme että se tulee liian lähelle taloa, vieden “avoimmuutta” kuistin edestä, mutta vähän aikee pyöritellen se kuitenkin alkoi tuntumaan ihan käyvältä vaihtoehdolta. Pyysimme vielä ilman katoksen sivuseinää niin saa vielä vähän avoimmuutta.

Kymppitalolla tuntuu olevan melko pitkät jonot ainakin näin kesää kohden, rakennuslupaa varten joutui vähän kikkailemaan että saa edes jotkut kuvat, että saa rakennusluvan haettua ajoissa..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...