perjantai 25. toukokuuta 2012

Astianpesukoneen paikka

Astianpesukone ja uuni tuottivat pientä ongelmaa keittiösuunnitelmassa

Olimme jossain versiossa keittiösuunnitelmaa piirtäneet uunin ja jääkaapin vierekkäin, ja jopa käyneet erikseen Keittiömaailmassa esittelemässä suunnitelmia ja kyselemässä kommentteja/ongelmakohtia ym. ja kaikki vaikutti hyvältä.
Mutta yllätys yllätys, vastaava mestari hoksasi siitä sanoa että se ei välttämättä ole hyvä idea. Noh ratkaisumme tähän oli pistää yksi kapea täyskorkea kaappi uunin ja jääkaapin väliin. Yritimme myös sovitella vesipistettä ikkunaseinälle, mutta emme löytäneet sille sopivaa ratkaisua jos haluamme ikkunan pysyvän keskellä keittiön seinää, ja sivussa se näytti jotenkin epätasapainoiselta.

Myöhemmin tarkastuskuvien palautusten jälkeen, DT:ltä soitettiin, astianpesukone on liian kaukana vesipisteestä, he eivät suostu noin pitkää putkea vetämään, jos ees on sallittua. Tämä siis tilanteessa kun vesipiste ja astianpesukone ovat eri seinillä mutta mahdollisemman lähellä toisiaan (väliin mahtuisi 90x90 kulmakaappi). Käytännössä siis niiden pitää olla samalla seinällä.

Asettelimme siis APK:n osittain altaan alle, niin jää APK:n ja jääkaapin väliin sopiva tila 60-leveälle normaalille kaapillekkin. Uuni siis siirtyi saarekkeeseen lieden alle, sen sijaan että se olisi trendikkäästi “mukavuus korkeudella” kaapissa.

Näissä kuvissa yritin piirtää punaisella oletetun astianpesukoneen paikan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...