sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Alkusanat

Blogi kertoo talonrakennus projektista Vantaan Kivistössä, pienellä sisustusmausteilla.

Rakentamisesta emme tiedä mitään, ja halusimmekin kirjoittaa meidän mokat, ongelmat ja onnistumiset, jotta muutkin voivat oppia meidän kommelluksista. Koska jo ennen projektin aloittamista, seurasimme itse monia rakennus- ja sisustus aiheisia blogeja ja saimme monista paljon hyödyllistä tietoa, intoa ja ideoita, ehkä nyt joku saa meidänkin blogista jotain hyödyllistä irti itselleen! :)

Tämän Blogin takana työskentelevät viime kesänä vihitty pariskunta:
Mikko, kohta kolmikymppinen ohjelmoija, syntynyt ja elänyt koko elämänsä pk-seudulla.
Marru, ei ihan vielä kolmikymppinen, töissä kaupan alalla, kotoisin Oulusta mutta viettänyt viimeiset kymmenen vuotta elämästään pk-seudulla.


Pyrimme saamaan blogissa esille hyödyllistä tietoa rakentamisesta, miten asiat menee, tietoa materiaaleista ja käytännöistä, mutta eiköhän jotain vähemmän vakavaa asiaakin ole sisustamisesta, haaveista ja unelmista. :)

Kirjoitamme molemmat blogia, mutta työnjako on jo aika selvä:
Marru on meistä innokkaampi ja ahkerampi kirjoittaja, Mikko taas tarkempi kirjoitustyylistä ja sisällöstä, eli pääasiassa Marru kirjoittaa (ainakin asioista jotka häntä kiinnostaa ;)) ja Mikko editoi.

Blogi on virallisesti julkaistu vasta elokuussa 2012, alkupään tekstit ovat kevään ja kesän aikana kirjoitettu. Emme halunneet julkistaa blogia vielä kun aikatauluista ym. oli epävarmuutta.
Sitten olikin jo kesäloma-aika ja oli kovin kiireistä niin venyi hieman entisestään,
mutta ei se mitään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...